Laden…

Acnebehandeling Rotterdam

Bij ons boek je jouw acnebehandeling in Rotterdam

 Acne komt voornamelijk voor in de puberteit, maar ook geregeld bij volwassenen. Het kan je erg onzeker maken, en dat terwijl er relatief eenvoudig iets aan te doen is. In onze salon bieden wij je een acnebehandeling in Rotterdam op maat. Dit wil zeggen dat we aan de hand van een uitgebreide huidanalyse een behandeling starten die past bij jouw huidtype. We werken daarbij zowel aan de gevolgen van acne (oftewel het verminderen van de littekentjes) als het verminderen van de ontstekinkjes zelf. Deze dubbele benadering geeft vaak snel resultaat, niet voor niets is onze acnebehandeling in Rotterdam zo populair. 

 

Neem contact op

 

De juiste verzorging na je acnebehandeling in RotterdamAcnebehandeling Rotterdam

 In onze schoonheidssalon in Rotterdam werken we voornamelijk met de producten van het Spaanse merk Mesoestetic. Dit merk is van origine medisch gericht, maar is ontzettend goed in te zetten in combinatie met onze acnebehandeling in Rotterdam. Het is namelijk wel belangrijk dat je tussen de behandelingen in je huid op de juiste manier verzorgt, en dat kan met de hoogwaardige crèmes en wasgels van Mesoestetic. Overigens zijn wij officieel dealer van dit mooie merk, en kun je de producten ook bij ons bestellen wanneer je geen behandelingen in onze salon krijgt. Doordat we er zelf ook tijdens onze behandelingen mee werken hebben we er uitgebreide ervaring mee, daardoor kunnen we je ook goed adviseren over welk type product past bij jouw huid. 

 

Shop now

 

Schoonheidssalon voor huidbehandeling op maat 

Wat we heel belangrijk vinden is dat iedereen in onze salon een behandeling op maat krijgt. Zelfs als je bij ons een acnebehandeling in Rotterdam boekt kan het zijn dat deze er anders uitziet dan die van een vriendin of zus. Iedereen heeft namelijk een andere huid, en wij houden nauwlettend in de gaten wat de behandelingen bij jou voor effect hebben. Zo kunnen we eventueel bijsturen, of je een andere crème aanraden dan die je voorheen gebruikte. Dit alles zodat je het maximale uit de behandelingen haalt, en dat het liefst op een zo kort mogelijke termijn. In onze schoonheidssalon in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige huidbehandelingen, of dat nu is tegen rimpels, acne of hyperpigmentatie. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jouw huid te voorzien van de beste behandeling en verzorging en hem te stimuleren op een manier die de stevigheid, effenheid en natuurlijke glow ten goede komen. Je hebt maar één huid, dus gun deze alleen het allerbeste!

 

Neem contact op

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid