Laden…

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse is de meest effectieve manier om pijnloos en effectief vet te verliezen. Cryolipolyse staat ook bekend als freezesculpting of coolshaping.

Tijdens de behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren tot -9 graden Celsius. Deze lage temperatuur zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren. De vetcellen gaan kapot en worden vervolgens door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Hierdoor keren de vetcellen (bij een gezonde levensstijl) ook niet terug.

Hoe werkt het?

Bij de Cryo behandeling wordt het vetweefsel op de gewenste zone sterk afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Op de gewenste zone worden vacuüm pads geplaatst gedurende 45  tot 60 minuten. De vacuüm pads zorgen voor een afkoeling van -9 graden. Het vet zal in dit gebied hierdoor worden afgebroken. Nadat het vet wordt afgebroken, zullen deze cellen via natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd.

Na één behandeling bereik je al een reductie in vetcellen van 10-20%! Voor optimaal resultaat adviseren we drie behandelingen. Na de eerste behandeling zal het overtollige vet namelijk niet volledig weg zijn. Gedurende de tweede en derde behandeling kan het al met 30-40% worden verminderd. Tussen iedere behandeling zit een periode van acht tot twaalf weken, zodat je lichaam tijd heeft om de vetcellen af te voeren.

 

  • Pijnloos & zonder verdoving
  • Het vet is definitief weg
  • Geen operatie nodig
  • Geen hersteltijd nodig
  • 100% effectief
  • Zichtbare resultaten na circa 3 tot 5 weken

Maak eenvoudig online een afspraak

prijs van de behandeling: €89,- per kop
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid