Laden…

Dermapen Rotterdam​

Bij ons boek je een behandeling dermapen in Rotterdam 

Een behandeling met de dermapen heeft ontzettend mooie resultaten, en is niet voor niets zo populair in onze salon. De voornaamste effecten ervan zijn de verstrakking van de huid, en dus de vermindering van rimpels, littekentjes en een algehele versteviging. Wij bieden de behandelingen dermapen in Rotterdam aan in onze mooie salon in het centrum, wat goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het principe van de behandeling is eigenlijk heel erg simpel. Het maakt namelijk gebruik van het huideigen vermogen om te herstellen. Iedereen maakt collageen en elastine aan, maar door de jaren heen wordt deze aanmaak verminderd. Dit is de reden dat rimpels en een verslapte huid ontstaan. Een behandeling met onze dermapen in Rotterdam zorgt ervoor dat de aanmaak van deze stofjes wordt gestimuleerd, waardoor je huid zichzelf als het ware van binnenuit herstelt. Daardoor wordt hij zichtbaar steviger, en worden rimpels en oneffenheden minder zichtbaar. 

Neem contact op

 

Dermapen Rotterdam​ Voor wie is onze behandeling dermapen in Rotterdam bedoeld?

 In onze schoonheidssalon in Rotterdam hebben we een breed scala aan gezichtsbehandelingen, waarvan de dermapen er een is. Deze zetten we het vaakst in bij mensen die last hebben van rimpels, een verslapte huid of littekens. Doorgaans is dat vanaf een jaar of 30. de behandeling met onze dermapen in Rotterdam werkt heel goed tegen bestaande rimpels, maar werkt ook zeer goed preventief. Als je eind twintig bent en je wilt zo lang mogelijk je jonge, strakke huid behouden dan is het geen slecht idee om zo nu en dan een afspraak te maken in onze salon. Want doordat onze behandeling met de dermapen in Rotterdam de aanmaak van collageen en elastine stimuleert, vang je daarmee het tekort daaraan op dat op den duur ontstaat als je ouder wordt. Je stelt het krijgen van rimpels dus letterlijk uit. Ook als je nog een hele jonge huid hebt maar je hebt veel last van ontsierende acne littekens is een behandeling met de dermapen geschikt voor jou. Eventueel kunnen we deze combineren met een passende acnebehandeling in Rotterdam. Op die manier werken we zowel aan het verminderen van de littekens als aan het voorkomen van het ontstaan van nieuwe ontstekinkjes. 

Shop now

 

Huidbehandelingen op maat in Rotterdam

Iedereen is anders, en dus heeft iedereen een ander huidtype. Bovendien lopen de klachten vaak zeer uiteen. Waar de een graag een behandeling tegen rimpels wilt, focust de ander zich op acne, en weer een ander stoort zich aan diens pigmentvlekken in het gezicht. Om die reden hanteren wij in onze schoonheidssalon in Rotterdam altijd een persoonlijke aanpak. Tijdens je eerste afspraak analyseren we je huid en krijg je een advies op maat, bijvoorbeeld met onze derpamen in Rotterdam. 

Zo weet je zeker dat we het maximale uit de behandelingen halen, met het mooiste resultaat, zowel op de korte als de lange termijn.

 

Neem contact op