Laden…

Diode Ice Laser

Goodbye to unwanted body hair!

Een mooie, gladde huid zonder overmatige haargroei?

Hier vindt u de meest geavanceerde laser met maar liefst 3 golflengtes, waardoor wij ieder huid en haartype kunnen behandelen, zelfs de donkere huidtypes!

De diode ICE laser is een subtiele krachtpatser met een groot effect. Deze laser kan in slechts 6 behandelingen het gewenste resultaat bereiken. Laserontharen met de diode ICE laser is 100% pijnloos!

Bij Medic Skin Center geven wij tevens altijd de beste prijsgarantie met hoge kortingen! De behandel frequentie is een keer per 4-8 weken. Afhankelijk van het te behandelen gebied.

Wit blond en grijs haar kunnen wij helaas niet behandelen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Aan het begin van de laserbehandeling zal uw huidspecialist samen met u een intake formulier invullen. Direct erna gaan wij naar de behandelruimte en krijgt u 5 min de tijd voor u zelf. Omdat onze laserkop een uniek koelingssysteem heeft, waarbij de kop zelf bevriest, voelt u geen pijn.

De te behandelen huid kan zo snel gelaserd worden waarbij de laserstralen de eiwitten in de haarzakjes vernietigen. Hierdoor sterven de haarzakjes af en kan er geen haargroei meer plaatsvinden.