Laden…

EM Fitness

Een strakkere en plattere buik, met een betere spierdefinitie of stevige, ronde billen.

WAT IS EMFITNESS?

De HBC EM Fitness Pro is een nieuw revolutionair toestel om spieren te kweken. Het werkt op basis van elektromagnetische straling van hoge frequentie (zoals een MRI scanner) en zorgt voor 25.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.

WAAROM KIEZEN VOOR EMFITNESS?

Stel je voor: 25.000 supramaximale contracties in 20min! Dat zijn dus 25.000 sit-ups of 25.000 squats!

Geniet individuele EMfitness sessies twee tot vier keer per maand om Jou lichaam op te bouwen en te verstevigen.

EMfitness maakt een magnetisch veld en werkt daardoor zeer diep in de huid én spieren en stimuleert contracties van binnenuit. Na de behandeling zal je voelen dat de spieren intensief hebben gewerkt, doch er zal geen of heel weinig spierpijn optreden, omdat het melkzuur ineens wordt afgevoerd. Ideaal dus!

Hoe werkt de behandeling? 

De klant ligt ontspannen op een behandelbank tijdens de behandeling. De handgreep (puls generator ) van het apparaat  is vastgebonden rond het te behandelen gebied, bijvoorbeeld de buik of billen waarbij de intensiteit ingesteld. De ideale  intensiteit is 100%. Het effect manifesteert zich als een sterke samentrekkende extrace die plaatsvindt gedurende  30 minuten. De stevige trekkende elektromagnetische pulsen geven de buik en billen een stevig samentrekkende extrace,  zeker een paar keer per seconden, afhankelijk welke modus is ingesteld. De behandeling met de EM fitness® wordt door de meeste klanten niet als pijnlijk beschouwd maar alleen even wennen in het begin van de behandeling. Daarom moet de  intensiteit in eerste instane niet op 100 procent worden ingesteld, maar moet deze geleidelijk worden verhoogd. Doordat  de meeste mensen snel wennen aan het gevoel, kan de intensiteit al snel naar het maximum worden verhoogd. Om het  best mogelijke resultaat te bereiken en om vervolgens het resultaat te kunnen behouden, wordt aanbevolen de eerste vier  behandelingen binnen een korte tijd te voltooien. De meeste ideale periode is binnen een maand en vervolgens om de zes maanden voor een follow-up sessie. Als u ook sport, wordt het resultaat uiteraard sneller behaald.

Bodyshaping d.m.v. een elektro magnetisch veld 

De magnetische velden die tijdens de behandeling worden gegenereerd, veroorzaken extrace in het lichaam welke chemische en fysische lichaamsprocessen positief beïnvloeden. Sommige mensen ervaren een kort gevoel na de behandeling alsof ze net een intensieve training hebben voltooid. Pijnlijke spieren komen echter niet voor en u bent direct na de behandeling weer volledig sociaal acceptabel. Spier opbouwen duurt meestal 4 tot 6 weken, vetverlies 8 tot 10 weken.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling? 

De behandeling werkt als ongeveer 25.000 sit-ups of in geval van de buik- of gluale spieren. De energie induceert bijna  25.000 supramaximale spiercontraces per sessie. Dus een training welke zelfs in het dagelijks leven niet kan worden  gerealiseerd en alleen op deze wijze op de spiergebieden kan worden behandeld. De diepte van penetratie is 7 centimeter spierstimulatie bij 100% (ter vergelijking: intensieve training max. 50%). Door magnetische velden in het lichaam worden reacties opgeroepen welke de chemische en fysieke processen in het lichaam positief beïnvloeden. Behandelzones van meer dan 7 centimeter geven niet het gewenste resultaat.  

Voor en na de behandeling. 

Voor de behandeling licht verteerbare voeding. Op de dag van de behandeling wordt aanbevolen om comfortabele kleding  te dragen, wat flexibiliteit voor correcte positionering tijdens behandeling mogelijk maakt. Geen oefening gedurende 48 uur  (spierregeneratie) na de behandeling. Geen alcohol gedurende 48 uur (alcohol belemmert de spieropbouw na de behandeling. Foto’s worden gemaakt ten behoeve van uw dossier. Indien foto’s worden gebruikt voor scholing- of marketingdoeleinden, dan zullen alle uiterlijke kenmerken worden bijgesneden of verwijderd.

Tijdens de behandeling geen elektronische apparatuur zoals smartphones, smartwatches, fotocamera in een zone van 1 meter afstand van de handgrepen.

Emsculpt-Article

Maak eenvoudig online een afspraak

Prijs van de behandeling: €50,- (30 minuten)