Laden…

Mesoestetic huidproducten
Circadia by Dr. Pugliese Advanced Proffesional Skincare

Medic Skin Center!

Medic Skin Center is een huidverbeteringspraktijk in het Centrum van Rotterdam.

Onze salon is voorzien van de allernieuwste apparaten, technieken en behandelingen op het gebied van huidverbetering in de schoonheidsbranche. Kwaliteit, service, eerlijkheid en professionaliteit staat bij ons voorop!

Medic Skin Center beschikt over proffesionele merken waaronder de producten van Mesoestetic, Circadia by Dr. Pugliese die gebaseerd is op de huid- en lichaams- natuurlijke Circadiaans ritme. Chronobiologie, de wetenschap van het beschermen van de huid tegen omgevingsschade tijdens de dag en stimulueren van interne herstel mechanismen tijdens de nacht, ligt aan de kern van ons concept.

 Hier vind je producten waarin wij zelf 100 procent in geloven en achter staan.

Mesoestetic & Circadia zijn ontwikkelt als medisch gerichte schoonheidsproducten, die door kleine moleculen diep in de huidlaag doordringen. Producten zonder alcohol of andere agressieve stoffen, maar enkel actieve werkstoffen die de huid van binnenuit aanpakken. Eigenaresse en schoonheidsspecialiste Jyothie Chotoe werkt zelf al jarenlang met de producten en boekte hiermee tevreden resultaten.

Dat gunnen wij jou ook! En verwelkomen je graag in onze salon!

Bekijk onze producten

Onze behandelingen

Over Medic Skin Center

Populaire Categorieën

Best verkochte producten

Schoonheid komt van binnen!

Medic Skin Center beschikt over 3 proffesionele merken waaronder de producten van Mesoestetic, maar ook Circadia by Dr. Pugliese die gebaseerd is op de huid- en lichaams- natuurlijke Circadiaans ritme. Chronobiologie, de wetenschap van het bschermen van de huid tegen omgevingsschade tijdens de dag en stimulueren van interne herstel mechanismen tijdens de nacht, ligt aan de kern van ons concept. En onze 3de merk Laviesage Nutricosmetics wij geloven in dat het beste voor de huid van binnenuit komt!  Hier vind je alleen producten waarin wij zelf 100 procent in geloven. Mesoestetic & Circadia zijn ontwikkelt als medisch gerichte schoonheidsproducten, die door kleine moleculen diep in de huidlaag doordringen. Producten zonder alcohol of andere agressieve stoffen, maar enkel actieve werkstoffen die de huid van binnenuit aanpakken. Eigenaresse en schoonheidsspecialiste Jyothie Chotoe werkt zelf al jarenlang met de producten en boekte hiermee tevreden resultaten. Dat gunnen wij jou ook!

Resultaatgerichte Producten

Gebruikt in de schoonheidssalon

Gratis verzending boven €150,-

Levering 3 - 5 werkdagen