Laden…

Mesohair

Over Mesohair

Het hoofdbestanddeel van MesoHair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbeteren. Daarnaast bevat MesoHair cocktails van speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar. Tijdens de behandeling worden met een dunne naald peptides in de hoofdhuid gespoten, die de kwaliteit van de hoofdhuid verbeteren. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. De behandeling activeert meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes waardoor er meer haren zichtbaar worden. Indien het haar compleet weg is zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden.

Mesotherapie bij haaruitval

Mesotherapie behandelingen worden doorgaans uitgevoerd door ervaren specialisten. De behandeling is vooral effectief bij de aanpak van haaruitval als gevolg van alopecia androgenetica. U neemt plaats in een comfortabele behandelstoel, waarbij u zich probeert te ontspannen. Tijdens de behandeling worden met behulp van een mesogun met daaraan een kleine injectienaald vitamines, aminozuren en mineralen in de haarzakjes geïnjecteerd. Het haarverlies vermindert hierdoor. Door een verbeterde doorbloeding heeft mesotherapie een positief effect op uw haargroei. Kleine (dons)haartjes kunnen zich, door toedoen van de samenstelling van de injectievloeistof, verder ontwikkelen tot sterkere haren.

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen, moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingproduct aanbrengen. Haar kun je namelijk niet ontsmetten. Na de behandeling mag je je haar 24 uur niet wassen, zodat het product zo ongestoord mogelijk zijn werk kan doen doen. De meso specialist kan u een bijpassende shampoo adviseren wat het effect van de behandeling versterkt.

4 weken

Uw hoofdhuid kan door het injecteren met de mesogun wat gevoelig zijn. Wees voorzichtig met het aanraken van en wrijven over de behandelde huidoppervlakte. Het is belangrijk om krabben te vermijden, dit kan tot wondjes leiden die in extreme gevallen ontstoken kunnen raken. Gun de geïnjecteerde stoffen de kans om optimaal hun werk te kunnen doen. Specialisten adviseren om de eerste 24 uur na de behandeling uw hoofd niet nat te maken en/of uw haar niet te wassen. Zweten wordt eveneens afgeraden. Stel daarom een saunabezoek of een intensief uurtje sporten een paar dagen uit.

Over het algemeen wordt mesotherapie niet als pijnlijk ervaren. Het spreekt voor zich dat u de injecties voelt, maar omdat er gebruik wordt gemaakt van kleine naaldjes is de pijn minimaal. Bent u erg gevoelig of heeft u een lage pijngrens? Maak dit dan tijdig kenbaar bij de behandelend specialist. Van napijn is bij een mesotherapie behandeling zelden sprake. Na een behandeling kunt u vrijwel alle werkzaamheden weer hervatten.

Mesotherapie is een behandeling die op zowel mannen als vrouwen kan worden toegepast. Voorafgaand aan de behandeling stelt de specialist samen met u een individueel behandelplan op. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen bestaat een behandelplan uit 6 tot 10 behandelingen in de opbouwende fase. Daarna wordt overlegd hoeveel behandelingen jaarlijks als ‘onderhoud’ geadviseerd worden.

Het is niet ongebruikelijk om mesotherapie te combineren met een andere behandeling die haaruitval tegengaat. Mesotherapie kan dan ook uitstekend samengaan met een haartransplantatie. Het voordeel van deze combinatie van behandelingen is dat uw bestaande haren door de mesotherapie gezonder en dikker kunnen worden. Daarnaast wordt door de mesotherapie uw haaruitval gestabiliseerd, waardoor uw haren na een haartransplantatie minder snel uitvallen.

Mesotherapie is een uiterst veilige cosmetische behandeling met een minimale kans op risico’s en bijwerkingen. Het is net zoals bij andere ingrepen mogelijk dat zich een allergische reactie of een ontsteking voordoet. U kunt de kans op het ontstaan van bijwerkingen verkleinen door de tips en adviezen van de specialist op te volgen.

De volgende contra-indicaties gelden voor Meso-hair:

  • Hypertofisch littekenweefsel
  • Gebruik van anticoagulantia medicijnen
  • Bloedingen die moeilijk stollen
  • Auto-immuun ziekten, epilepsie, diabetes, herpes simplex, bacteriële infecties, ontstekingen van de huid en andere huidaandoeningen, schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode

Maak eenvoudig online een afspraak

Prijs van de behandeling: € 150,00 (50 minuten)
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid