Laden…

Beautybar

Over de Beautybar

Herhaald gebruik van Aduro zorgt voor een beter effect doordat de collageen productie wordt verhoogd en een toename van de fibroblasten. Dit resulteert in jonger uitziende huid en een algehele verbetering van de huidskleur.

De behandeling

Elke kleur licht heeft een eigen functie. Wanneer de geselecteerde kleur de huid binnen dringt zorgt het voor de overdracht van energie naar de cellen. De cellen zetten deze energie weer om in cellulaire brandstof (ATP) waardoor de cel beter kan functioneren. De cel wordt hierdoor actiever en stimuleert de natuurlijke heling- en verjongingsprocessen van het lichaam.

Rood licht (630-633 nm.) komt diep in de huid en werkt huid verbeterend (anti-aging en het stimuleren van collageen en elastine productie). Het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

Blauw licht (415 nm.) komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Ideaal voor de behandeling van huidvlekken en oneffenheden op de huid zoals mee-eters. Blauw licht geeft goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne veroorzaakt vernietigt.

Groen licht (505-555 nm) heeft een kalmerende werking (denk aan huidschade door de zon), vermindert hyperpigmentatatie (pigmentvlekken, ouderdomsvlekken) werkt stress reducerend en vordert de lymfestroom. Uit onderzoek blijkt groen licht ook een anti-depressief effect te hebben (winterdepressie).

Geel licht (590 nm.) biedt een oplossing voor de gevoelige/allergische huid en zorgt voor een reinigende werking en ondersteunt de ontwikkeling van de endocriene functies. Het kalmeert de huid door de circulatie te bevorderen en een versterking van het immuunsysteem te bewerkstelligen. Kan gebruikt worden om eczeem en zonnebrand te behandelen.

Oranje licht (590 nm.) stimuleert de aanmaak van lymfocyten en activeert de afvoer van toxines (gifstoffen) en geeft de huid direkt extra energie en soepelheid voor een stralende gloed. Heeft een positief effect op acne rosacea, psoriasis en eczeem. Vermindert droogheid, schilfering, geïrriteerdheid en roodheid van de huid en zorgt voor een rustiger, gekalmeerd, egaler en zachter huidbeeld.

Paarse licht (600 nm.) stimuleert het produceren van collageen en werkt verstevigend, vocht-inbrengend en hydraterend. Geschikt voor gebruik bij rimpels en voortijdige acne-gevoelige huid.

Cyaan licht (470 nm.) kalmeert de slappe en oververmoeide huid (ook rokershuid) en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Helpt bij ontstekingen van de huid van littekens of bacteriën.

Mesotherapie is inzetbaar voor:

Algehele huidverjonging
Stralende egale teint
Rimpels en fijne lijntjes
Acne littekens
Verwijderen van pigmentvlekken
Huidverstrakking
Verbeteren van de porie structuur
Droge huid

Maak eenvoudig online een afspraak

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid