Laden…

HydraGlow facial

Over HydraGlow facial

De HydraGlow facial behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is voor meerdere doeleinden inzetbaar zoals: een dieptereiniging, comedonen extracties, de behandeling heeft een peelende en hydraterende werking. Tevens werkt de behandeling op termijn ook voor het verstevigen van de huid.

De behandeling is een combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie middels een speciale gepatenteerd kop, deze zorgt voor gelijktijdig diep insluizen van het speciale S1 reinigende en peeling serum welke glycolic, lactic en salicylic acid, green tea, vitamine E en B5 bevatten. Deze serums zullen onder vacuümdruk de huid en poriën diep en intensief reinigen (schoonspoelen en peeling), de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen.

Daarna volgt er een zachte vacuüm-massage en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S3 voedende, hydraterende en antioxidant serum

De behandeling

Wij beginnen eerst met het reinigen van de huid. Daarna zullen wij een peeling aanbrengen aangepast op uw huid, om de huid een boost te geven zodat de HydraGlow facial dieper de huid in kan penetreren.

Met de HydraGlow facial behandeling ziet u direct resultaat met een langdurig effect zonder irritatie en nadelige neveneffecten. Er zijn vele behandelprotocollen en breed inzetbaar; van een 15 minuten “intense quick fix facial” tot aan een 75 minuten “de luxe huidverbetering behandeling”. Het belangrijkste is dat er een direct en langdurige boost aan de huid wordt gegeven; reiniging, exfoliatie, hydratatie, huidvernieuwing van de epidermis, stimulatie van de fibroblasten en aanmaak van collageen.

24 uur voor de behandeling niet meer zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolie tabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken veroorzaken.

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om minstens een minikuur te volgen van 3 behandelingen met 1 behandeling per week of 10 dagen. Een meer intensieve kuur bestaat uit 6 tot 12 weken. Of 1 x in de 4 weken.

In kuurverband is er een duidelijke huidverjonging; rimpelvermindering, huidversteviging, pigmentvermindering en littekenverbetering.

Na de behandeling zullen wij uw huid kalmeren met een masker, tevens zullen wij uw huid beschermen met een SPF.

Mesotherapie is inzetbaar voor:

Algehele huidverjonging
Stralende egale teint
Rimpels en fijne lijntjes
Acne littekens
Verwijderen van pigmentvlekken
Huidverstrakking
Verbeteren van de porie structuur
Droge huid

Maak eenvoudig online een afspraak