Laden…

Cosmelan

Hoe werkt Cosmelan

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt.

Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

Hoe ziet de cosmelan behandeling eruit:

 1. Intake
 2. 1 x een voor behandeling ( 1 maand voor de behandeling )
 3. 1 week tot 48 uur voor de behandeling 1 behandeling ( mesopeel )
 4. De cosmelan behandeling ( dit masker is bruin en moet Max 8 uur op de huid blijven! )
 5. Na 48 uur komt u terug voor een na controle
 6. Zien wij dat de huid niet meer geïrriteerd is begint u met cosmelan 2 ( 6 maanden lang )
 7. U komt na 15 dagen tot 1 maand na de behandeling voor controle ( hier bekijken wij de before en after foto’s, een huid analyse, wellicht aanschaf nieuwe producten. )
 8. 3 maanden na de behandeling, weer een controle.

Wat zit inbegrepen bij de behandeling?

3 home producten:

 1. Cosmelan 2 t.w.v. €195,50
 2. Melan recovery t.w.v. €72,-
 3. Melan 130+ pigment control t.w.v. €55,50
 4. Brightening Foam t.w.v. €32,-

De behandeling

Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd. Het Mesoestetic® netwerk vormt met andere woorden een belangrijke meerwaarde voor elk instituut. Dit betekent geen grote investering maar een maximaal resultaat, hoge rendabiliteit en gegarandeerd tevreden klanten.

Maak eenvoudig online een afspraak

Prijs van de behandeling: € 760,00 (60 minuten)
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid