Laden…

Mesotherapie

Over Mesotherapie

Mesotherapie is een manier om je huid een vitamineboost te geven. Daardoor maakt het nieuwe elastinevezels en collageen aan. Deze techniek gaat huidveroudering tegen, pakt fijne rimpels en lijntjes en lichte pigmentvlekken aan en verbetert de huidstructuur. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is, kunnen we met mesotherapie dit verlies herstellen. Door mesotherapie krijgt u uw prachtige, jeugdige uitstraling weer terug!

De behandeling

De injectable behandeling bestaat uit meerdere injecties in de huid met een zeer fijne naald. De stoffen verstrakken de huidcellen. Tijdens het ouder worden verliest de huid namelijk collageen en elastine en daarmee  elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van vitaminecocktails met hyaluronzuur worden fibroblasten (cellen van de lederhuid) aangezet tot het maken van collageen. Dit stimuleert vervolgens dat het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch wordt.

24 uur voor de behandeling niet meer zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolie tabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken veroorzaken.

3 tot 4 weken

De eerste verbeteringen zijn vaak al na één behandeling zichtbaar. De huid ziet er gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van eens per 3 à 4 weken ben je verzekerd van een constant stralende huid. Wij adviseren een kuurvorm van 3 behandelingen, dit is een gemiddelde indicatie en kan per persoon en per huidtype verschillen.

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met SPF 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek tot 3 dagen na de behandeling geen sauna of chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of vruchtzuur peelings.

Mesotherapie is inzetbaar voor:

Algehele huidverjonging
Stralende egale teint
Rimpels en fijne lijntjes
Acne littekens
Verwijderen van pigmentvlekken
Huidverstrakking
Verbeteren van de porie structuur
Droge huid

Maak eenvoudig online een afspraak

Prijs van de behandeling: € 125,00 (90 minuten)