Laden…

Dermamelan Intimate

Dermamelan Intimate

Behandeling voor de intieme zones

Wat is Dermamelan Intimate?

Dermamelan intimate van Mesoestetic® is de langverwachte professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen, zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intieme zones. Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Denk hierbij aan hyperpigmentatie en verslapping door veroudering, hyperpigmentatie door veel wax-sessies, vrouwen die pas moeder zijn geworden of menopauzale vrouwen.

Dergelijke problemen rondom de intieme zones kunnen nu eindelijk verholpen worden. Het succes van het product zit in de dubbele werking: corrigerend, pigment regulerend en anti-aging. Pigment vermindert duidelijk en er wordt een verstevigend resultaat bereikt. De behandeling kan toegepast worden op zowel de intieme zones als de oksels.

Eenmalig investeren in een all-in-one behandeling geeft al een verbluffend resultaat!

Hoe werkt het?

De behandeling bestaat uit 2 delen; het eerste deel wordt in de praktijk toegepast. Het tweede deel is een thuisbehandeling met producten. Dermamelan 1 is een masker welke in de praktijk wordt aangebracht. Dermamelan 2 is creme die u thuis moet gebruiken om de behandeling te ondersteunen. Beide producten bevatten ingrediënten welke werken op de verschillende stadia van pigment. Het ingrediënt Amalan vormt de basis van het masker en heeft direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt. Het remt de tyrosinase (een basis enzym in het melaninevormingsproces).

Voordat met de behandeling kan worden begonnen, is een intake gesprek nodig voor een diagnose van het pigmentatie probleem. U krijgt advies over hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat u kan verwachten en hoe u de producten thuis moet gebruiken.

Prijslijst

Dermamelan Intimate zone (vagina) €580,-

Dermamelan Intimate zone (oksels) €560,-

Advies na de behandeling

  • Na de behandeling dient u 12 uur niet te douchen.

  • Masker dient minimaal 8 uur op de behandelde zone te blijven.
  • Vermijd de eerste 48 uur blootstelling aan warmte (douche, keuken, oven).

  • Kom het liefst met de auto, of laat u ophalen zodat u niet met het masker in het openbaar hoeft te lopen.

  • Draag het liefst luchtige kleding (rok of wijde, lage broek) rondom de intieme zone, zodat het masker goed blijft zitten en zo min mogelijk wrijving plaatsvindt.

Maak eenvoudig online een afspraak

Prijs van de behandeling: € 580,00 (50 minuten)