Laden…

Dermamelan Intimate

Over Dermamelan Intimate

Dermamelan intimate van Mesoestetic® is de langverwachte professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen, zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intieme zones. Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Denk hierbij aan hyperpigmentatie en verslapping door veroudering, hyperpigmentatie door veel wax-sessies, vrouwen die pas moeder zijn geworden of menopauzale vrouwen.

Dergelijke problemen rondom de intieme zones kunnen nu eindelijk verholpen worden. Het succes van het product zit in de dubbele werking: corrigerend, pigment regulerend en anti-aging. Pigment vermindert duidelijk en er wordt een verstevigend resultaat bereikt. De behandeling kan toegepast worden op zowel de intieme zones als de oksels. Eenmalig investeren in een all-in-one behandeling geeft al een verbluffend resultaat!

Maak eenvoudig online een afspraak

Prijs van de behandeling: € 580,00 (50 minuten)
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid