Laden…

Behandeling boeken

ONLINE RESERVEREN

Door het reserveren van een behandeling gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden:

1. De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de afspraak aan MedicSkinCenter melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, vervalt de aanbetaling van 50% volledig en dient de cliënt opnieuw een aanbetaling te verrichten voor een nieuwe afspraak.

2. Wordt er niks gecommuniceerd vanuit de cliënt en komt deze vervolgens niet op de afgesproken datum en tijd opdagen, mag MedicSkinCenter het gehele afgesproken honorarium berekenen. Bij het uitblijven van betaling zijn wij helaas genoodzaakt de vordering na 21 dagen (3 herinneringen) over te dragen aan derden. De bijkomende kosten zijn voor uw rekening.

5. MedicSkinCenter moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan de cliënt melden.

6. Bij het maken van online afspraken wordt er een aanbetaling gedaan. De aanbetaling is 50% van het bedrag. De aanbetaling wordt verrekend met jouw behandeling die je op de desbetreffende dag hebt staan.

AANBETALINGEN WORDEN NIET GERESTITUEERD!

DEPOSITS CANNOT BE REFUNDED!

7. Indien de cliënt meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag MedicSkinCenter de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.

LET OP!!!

Wij zijn NIET verantwoordelijk voor verhindering zoals files, ziektes, kiespijn, ongeluk, familie problemen, autopech of eventuele andere oorzaken.

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid