Laden…

Behandeling boeken

Door het reserveren van een behandeling gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden:

1. De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan MedicSkinCenter melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag MedicSkinCenter 50% van het honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt berekenen.

2. Wordt er niks gecommuniceerd vanuit de cliënt en komt deze vervolgens niet op de afgesproken datum en tijd opdagen, mag MedicSkinCenter het gehele afgesproken honorarium berekenen. 

3. Indien de cliënt meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag MedicSkinCenter de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.

4. MedicSkinCenter moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan de cliënt melden.

5. Bij het maken van online afspraken wordt er een aanbetaling gedaan. De aanbetaling is 50% van het bedrag. De aanbetaling wordt verrekend met jouw behandeling die je op de desbetreffende dag hebt staan.

ONLINE RESERVEREN

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.