Laden…

Behandeling boeken

ONLINE RESERVEREN

Door het reserveren van een behandeling gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden:

1. Bij het maken van een online afspraak wordt er een aanbetaling gedaan. De aanbetaling is 50% van het bedrag. Bij het boeken van een afspraak komt er 29 cent transactie kosten bij. De aanbetaling wordt verrekend met jouw behandeling die je op de desbetreffende dag hebt staan.

2. De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de afspraak aan MedicSkinCenter melden.  Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, vervalt de aanbetaling van 50% volledig en dient de cliënt opnieuw een aanbetaling te verrichten voor een nieuwe afspraak.

3. Mocht je verhinderd zijn om tijdig aanwezig te zijn voor jouw behandeling, dan zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Bij binnenkomst van 15 minuten of later, brengen wij de gehele behandeling in rekening + een extra toeslag van €25,-

3. Annuleringskosten (dit geldt per 1 februari 2024) Bij het annuleren van je afspraak rekenen wij €25,- annuleringskosten. Heb je je afspraak te laat afgemeld, dan vervalt de hele aanbetaling en dien je opnieuw een aanbetaling te verrichten voor een nieuwe afspraak. Mocht je een afspraak willen verplaatsen, dan kan dit kosteloos 48 uur voor je behandeling.

4.Wordt er niks gecommuniceerd vanuit de cliënt en komt deze vervolgens niet op de afgesproken datum en tijd opdagen, mag MedicSkinCenter het gehele afgesproken honorarium berekenen. Bij het uitblijven van betaling zijn wij helaas genoodzaakt de vordering na 21 dagen (3 herinneringen) over te dragen aan derden. De bijkomende kosten zijn voor uw rekening.

AANBETALINGEN WORDEN NIET GERESTITUEERD!
DEPOSITS CANNOT BE REFUNDED!
LET OP!!!

Wij zijn NIET verantwoordelijk voor verhindering zoals files, ziektes, kiespijn, ongeluk, familie problemen, autopech of eventuele andere oorzaken.