Laden…

Dermapen

Over Dermapen

Wat doet de Dermapen behandeling?
De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger. Vermindering rimpels, grove poriën worden minder zichtbaar. De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder tevens is er sprake van vermindering diffuse roodheid. Pigmentvlekken nemen af. De dermapen stimuleert de doorbloeding. De dermapen zorgt voor het verdunnen van de hoornlaag wat belangrijk is bij een onzuivere huid. Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler.
Wat is de werking van de Dermapen?
De dermapen maakt verticaal honderden microgaatjes per seconden. De wondjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten. Het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid word geactiveerd hiermee stimuleren wij de keratinocyten en fibroblasten in de huid tot de aanzet van huidverbetering. Hierdoor wordt de actieve groei en helende factoren vrijgegeven en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen zodat die zorgen voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.
Hoe gaat de werking wondgenezing proces?
De huid bestaat uit, heel veel cellen. En al deze cellen moeten voorzien zijn van bloed, dit is hun voeding. De aanmaak van vernieuwde bloedvaten zorgen er dus voor dat iedere cel weer goed kan functioneren. Oude kapotte cellen worden vernietigd en verlaten het lichaam, hierdoor word er plaats gemaakt voor nieuwe cellen die zich weer uitstekend zullen inzetten voor de huid. Dit is een proces in de huid die wel 3 maanden na de laatste behandeling kan duren, soms zelfs wel jaren lang!
Wat te doen tot 24 uur na de behandeling?
Dezelfde dag geen producten aanbrengen op de behandelde huid. Na 24 uur uw huid alleen reinigen met een milde cleanser.Vermijd intensieve trainingen.Vermijd extreem warme douches, sauna’s of zwembaden. Vermijd de zon voor 14 dagen, en bescherm je huid met een SPF. Deze zijn te verkrijgen bij ons in de clinic. Vermijd het gebruik van make-up gedurende 24 uur tot na de behandeling.
Hoge controle hygiëne

Wij werken ontzettend hygiënisch voor, tijdens en na deze behandeling. Omdat wij intensief te werk gaan op de huid is het zeer belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Bij ons kunt u hier zeker vanuit gaan dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Ook worden er tijdens iedere behandeling nieuwe naalden gebruikt die wij uit een steriele verpakking halen.

Maak eenvoudig online een afspraak

Prijs van de behandeling: Dermapen 4 €150,- (60 minuten) Micro Needling €99,- (60 minuten)