Laden…

Carbon Laserpeeling

Over Carbon Laser Peeling

Eén van de modernste technieken op het gebied van huidverbetering. Een goed alternatief voor chemische peelings die pijnlijk zijn en/of risico’s met zich meebrengen. Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Door een combinatie van de laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. Carbon laser peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, bij verkleuring van de huid, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën. De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging.

De behandeling

Er wordt een laag carbonmengsel, welke verrijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in de behandeling. Ze zijn zo klein dat ze alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. De carbon deeltjes zetten laser=licht energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee. CPL heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat al na 1 behandeling!

4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken. Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken.

CLP is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot zeer rijpe huid. Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen.

Na de behandeling mag je 24 uur niet in de zon.

Maak eenvoudig online een afspraak

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid