Laden…

pK Peel Circadia

Over pK Peels van Circadia

Peelings (versnelde versies van exfoliëring) worden al jaren toegepast in veel schoonheidssalons en bestaan in verschillende vormen, waaronder chemische, mechanische en thermische behandelingen. In 2006 introduceerde Circadia de pK Peel Series: van de heel lichte melkzuren over de populaire salicylzuren tot de meer agressieve Jessner.

Vraag jouw schoonheids-specialist(e) welke peeling het best bij jouw huid past.

Post Peel Home Care Kit (Inhoud genoeg voor 5-7 dagen)

Een unieke soja-olie gebaseerde, niet schuimende
reiniger die zacht make-up, vuil en onzuiverheden
verwijdert, terwijl het een onzichtbare sluier van
antioxidanten achterlaat.

Dit anti-verouderend essentieel product bevat de
meest stabiele en actieve vorm van vitamine C om je
huid er strakker te doen uitzien en vrije radicalen te
neutraliseren.

Deze kalmerende balsem is uitstekend voor post-peel
gebruik om de huid te kalmeren en te verkwikken. Post
Peel Balm bevat een huid-identiek lipide complex dat
de watervasthoudende capaciteiten verhoogt en een
half-doorlaatbare beschermende barrière aanbiedt.

Deze lotion is ontworpen voor een optimale UV
en omgevingsbescherming. Vol met antioxidanten,
hydraterende en kalmerende ingrediënten om te
hydrateren.

De Alpha/Beta peelings zijn een combo van melk- en salicylzuur en geven de voordelen van beide zuren in één peeling. Ze zijn zacht, worden erg goed getolereerd en zijn tegelijkertijd zeer doeltreffend. Ze maken de huid zacht, egaal en doen haar stralen.

De melkzuur peelings van Circadia zijn zacht, veilig en worden goed verdragen door de meeste huidtypes. Melkzuur is niet alleen doeltreffend in het verminderen van hyperpigmentatie, maar wordt ook beschouwd als hydraterend. Er is geen hersteltijd en je zult geen tot een kleine fysieke huidvernieuwing ervaren.

Deze peeling is doeltreffend voor het bestrijden van acne en worden als zelf neutraliserend beschouwd. Je kan een milde tot gemiddelde hoeveelheid fysieke huidvernieuwing verwachten.

Het MandeliClear peelingssysteem is specifiek ontworpen voor het afzwakken van pigmentatieproblemen bij donkere huidtypes. Een “halve Jessner” met de extra voordelen van amandelzuur. Deze huidvernieuwing is zeer doeltreffend in het verminderen van pigmentatie geassocieerd met acne, melasma, of zonschade.

De Jessner Peel van Circadia is een échte Jessner Peel. Hij bevat een mix van salicylzuur, melkzuur en resorcinol. Deze behandeling is veelzijdig, goed om meerdere huidaandoeningen tegelijk aan te pakken. Je mag een stevige huidvernieuwing verwachten met een middelmatig lange hersteltijd.

Maak eenvoudig online een afspraak

Prijs van de behandeling: vanaf €99,- tot max €175,- (30 minuten)
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid