Laden…

BioRePeelCI3

BioRePeelCi3

Wat is BioRePeelCI3?

De ster van deze behandeling is de spraakmakende BioRePeel. Het is dé peeling waar iedereen het over heeft op Instagram, en dat is niet voor niks. De BioRePeel heeft als doel om je huid te verbeteren, net als traditionele chemische peelings. Het verschil zit hem in de ingrediënten, de diepte van de behandeling en de resultaten.

De BioRePeel is een prachtige vorm van TCA-peeling, met biologische en natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, antioxidanten en enzymen. Door deze wonderlijke werkstoffen dringt de peeling diep in de huid door, waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verdwijnen. Dit alles terwijl de actieve werkstoffen ook nog eens helpen bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

In tegenstelling tot de klassieke TCA-peeling, is de BioRePeel minder agressief en vrijwel geschikt voor iedereen. De BioRePeel geeft je een stralende huid zonder dat er lange hersteltijd nodig is. En het beste van alles is dat je direct na de eerste behandeling al resultaat ziet: een huid met een prachtige glow

BioRePeelCI3 – Dé effectieve TCA peeling zonder downtime

Dubbele reiniging van de huid
We beginnen met een professionele reiniging van jouw huid, met speciale aandacht voor dieptereiniging en het verwijderen van eventuele verstoppingen.

BioRePeel
We gebruiken geavanceerde werkstoffen en ingrediënten die diep in de huid doordringen. Hierdoor verfijnt de huidstructuur, egaliseert de teint van je huid en fijne lijntjes worden verminderd. Wat de BioRePeel bijzonder maakt, is dat je na deze peeling geen last hebt van vervelling als gevolg van het vernieuwen van de huid.

Bindweefselmassage
Een diepgaande massagetechniek die de circulatie in de huid stimuleert en de aanmaak van collageen bevordert. Hierdoor kunnen verklevingen in het bindweefsel worden losgemaakt, wat de huidtextuur verbetert en de elasticiteit herstelt. Het resultaat is een stevigere, strakkere huid met een gezondere kleur.

Aanbrengen serum
De BioReHydra serum + BioReLift nabehandelingscremé is een snel absorberende hydrogel die direct na de eerste toepassing een fris, hydraterend en liftend gevoel aan de huid geeft.

LED Lichttherapie
LED-therapie wordt gebruikt om de actieve ingrediënten van het serum diep in de huid te laten doordringen en de regeneratie van binnenuit te bevorderen. Hierdoor verbetert de algehele huid­struc­tuur en wordt de huid gladder en steviger.

Dagverzorging
We herstellen de barrièrefunctie van jouw huid met een effectieve moisturizer en SPF.

Waarom kiezen voor de BioRepeel?

De BioRePeel is een 35% TCA-peeling die de epidermis kan omzeilen, tot in de dermale laag kan komen en van binnenuit kan werken. Het beste voordeel? Het kan al deze dingen doen, vrijwel ZONDER DOWNTIME OF VERVELLING!

💉kan op alle delen van het lichaam worden gebruikt
💉veilig voor alle huidskleuren en huidtypes
💉fijne lijntjes en rimpels
💉actieve acne
💉littekens
💉grote poriën
💉melasma
💉hyperpigmentatie
💉rosacea
💉textuur en oneffenheden
💉doffe huid

10

BioRePeel in de zomer?

BioRePeel biedt een uitstekende oplossing voor zomerse huidverzorging met zowel veiligheid als verbluffende resultaten. Het kan veilig worden gebruikt vanwege verschillende factoren die het geschikt maken voor de zomer. Ten eerste functioneert BioRePeel op een pH-waarde van 6, wat veel milder is voor de huid dan monofasische TCA met een pH-waarde van 1.5. Hierdoor wordt het risico op irritatie en overgevoeligheid voor de zon aanzienlijk verminderd.

Een ander voordeel van BioRePeel is het gebruik van isopropyl myristaat als transportmechanisme, waardoor de Carbon/ablatieve vervelling die vaak optreedt bij traditionele TCA-behandelingen wordt voorkomen. Hierdoor kan de TCA diep in de dermale laag doordringen zonder de natuurlijke bescherming van de huid aan te tasten.

Daarnaast bevat BioRePeel arginine, een ingrediënt dat ontstekingen tegengaat en de kans op inflammatoire reacties vermindert, waardoor de huid minder gevoelig wordt voor de zon. De combinatie van deze factoren maakt BioRePeel niet alleen veilig, maar ook uiterst effectief in het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van onvolkomenheden tijdens de zomermaanden.

De kracht van BioRePeel ligt ook in zijn natuurlijke en milde ingrediënten, zoals trichloorazijnzuur (TCA), melkzuur, salicylzuur, glycolzuur en citroenzuur. Deze ingrediënten zijn mild genoeg om irritatie en overgevoeligheid voor de zon te minimaliseren, terwijl ze toch effectief zijn in het vernieuwen van de huid en het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en onvolkomenheden. Dit maakt BioRePeel een veilige en effectieve keuze voor zomerse huidverzorgingsbehandelingen die zowel veiligheid als verbluffende resultaten bieden.

Resultaat

Deze behandeling brengt jouw huid in balans, verzacht de eerste tekenen van veroudering en vertraagt de gevolgen ervan.

Na deze behandeling heb je een gladdere huid, verminderde pigmentatie en een verbeterde huidtextuur. Je huid voelt weer heerlijk zacht, glad en gevoed aan. De huid ziet er gezonder uit, met minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels.

Om de beste resultaten te behalen en te behouden, raden we aan deze behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen.

BioRePeelCl3 prijzen vanaf €50

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid