Laden…

Schoonheidssalon Rotterdam

Over onze schoonheidssalon in Rotterdam 

In onze salon kun je terecht voor een breed scala aan huidverbeterende behandelingen. Deze kunnen zowel preventief ingezet worden als wanneer je reeds last hebt van bijvoorbeeld acne of huidveroudering (rimpels). Daarnaast kun je in onze schoonheidssalon in Rotterdam vrijwel alle producten van het Spaanse merk Mesoestetic kopen. Nadat we hier al jaren met goede resultaten mee werkten besloten we dit ook zelf te gaan verkopen. Het zijn producten van ontzettend goede kwaliteit, die de behandelingen in onze salon extra effect geven. Ondanks dat dit merk oorspronkelijk heel medisch gericht is zijn de producten ook geschikt voor dagelijks gebruik, simpelweg omdat je een mooie huid wilt. 

Neem contact op

 

Schoonheidssalon in Rotterdam voor acnetherapie schoonheidssalon Rotterdam

Als je op zoek bent naar een fijne schoonheidssalon in Rotterdam voor acnetherapie dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden diverse behandelingen die uitermate geschikt zijn voor de onrustige acnehuid, of je nu nog aan het puberen bent of juist al wat ouder bent. Acne kan namelijk op elke leeftijd voorkomen, en onze acnebehandeling in Rotterdam is daarom altijd een behandeling op maat. In onze schoonheidssalon in Rotterdam krijg je tijdens je eerste afspraak een uitgebreide huidanalyse, waarna de therapeut je vertelt welke aanpak voor jou het beste zal werken. We houden daarbij rekening met diverse aspecten van je huid, zoals het vochtgehalte, de elasticiteit en de aanwezigheid van ontstekinkjes. Door (zeker in het begin) regelmatig behandelingen in te plannen waarin we zowel de onzuiverheden verwijderen als werken aan de grove structuur van de huid kun je snel resultaten verwachten, en zal jouw acne aanzienlijk verminderen. Bovendien worden deze behandelingen door veel zorgverzekeraars vergoed onder de noemer acnetherapie. Informeer dus even bij jouw verzekering of dat het geval is. 

Shop now

 

De prachtige resultaten van de Dermapen

 Een hele populaire behandeling in onze schoonheidssalon in Rotterdam is de behandeling met de Dermapen. Dit is een speciaal soort pen met minuscuul dunne naaldjes, die per seconde honderden kleine gaatjes in de huid maken. Deze gaatjes zijn onzichtbaar voor het blote oog, maar hebben in de huid wel veel effect. Doordat de huid ze namelijk als een soort beschadiging ziet gaat hij collageen en elastine aanmaken om de huid te herstellen. Een behandeling met onze dermapen in Rotterdam zorgt er dus voor dat je huid veel steviger en worden littekentjes verminderd. Het effect ervan kan wel tot 3 maanden na de behandeling doorwerken, en geeft de mooiste resultaten als je hem zo nu en dan herhaalt. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze behandeling in onze schoonheidssalon in Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op, dan maken we een afspraak voor een uitgebreide huidanalyse, en kijken we of hij voor jou geschikt is.

 

Neem contact op

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid